https://storage.googleapis.com/inderes-ir-pages-dev-assets/inderes/images/logo_trimmed.webp
en / sv / fi
MeistäSijoittajatListautujallePalvelut
menu
Change language: ensvfi

Tiedotejakelujärjestelmä

Tiedotejakelujärjestelmä

Inderesin IR Distribution -tiedotejakelujärjestelmä helpottaa IR-ammattilaisten elämää mahdollistamalla vaivattoman ja tehokkaan pörssi- ja lehdistötiedotteiden jakelun.

Tiimimme koostuu kokeneista sijoittajaviestinnän ammattilaisista. Tiedämme, miten tärkeä työkalu luotettava tiedotejakelujärjestelmä on sijoittajaviestinnässä. Siksi olemme pyrkineet rakentamaan käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka minimoi virheet tiedotteiden julkaisuprosessissa.

Tavoittavuus

Järjestelmämme on rakennettu IR-ammattilaisia ja sijoittajien tarpeita ​​ajatellen. Tiedotteemme kulkeutuvat sähköposti- ja medialistojen lisäksi kaikkiin olennaisiin sijoittajakanaviin, kuten Bloombergiin, Reutersiin, Nordnetiin, Nasdaqiin ja Inderes.fi:hin.

Yhdessä muiden digitaalisten IR-työkalujemme kanssa Inderes IR Distribution -tiedotejakelujärjestelmä virtaviivaistaa sijoittajaviestintää ja varmistaa, että viestintä tavoittaa oikean yleisön oikeassa kanavassa.

Miten erotumme?

Sijoittajayhteisö

Inderesin sijoittajayhteisö on portti Pohjoismaiden suurimman sijoittajayleisön tavoittamiseen.

Integraatiot

Saumaton integraatio IR-ohjelmistoratkaisujemme välillä mahdollistaa aiemmin manuaalisten prosessien automatisoinnin, mikä helpottaa IR-ammattilaisen elämää.

Kustannustehokkuus

Pörssiyhtiöt saavuttavat kustannustehokkuutta keskittämällä sijoittajaviestinnän palveluita ja ratkaisuja yhdelle toimijalle

Yhteystiedot

null

Minna Avellan

Liiketoimintajohtaja, IR Solutions
minna.avellan(at)inderes.fi
puh. 040 533 7932